Jom ler CUCI2 materr!!!

Tuesday, December 11, 2012

Our Kitchen Cabinet;)



Alhamdulillahh..siap gak akhirnyee...dah lame sgt tetangguhnyee..huhuu..rini cuti sempena besday Sultan Selangor dpt gak soh org tu siapkan gak kitchen cabinet kitorang nii...siap soh Mylaling cuti skali...sbb Mylaling kije KL..harus la kije kannn..memandangkan Mylaling mmg sgt kaya dgn cuti, so haku soh la die mintak cuti rinii..xtau le tu cuti 20 ari die nak bg kat sapee....klu leh jual2 haku nak je belinyeee..sbb haku kat company bru ni lom ade cutii..hihiiii...
Baru la beseri2 dapurrr...dan yg pnting btmbah smangat nak masakknyee..wihuuu..dah xde alasan malas2 masak g okeyyy;) 

Yeyyyy!!! TQ Mylaling musyukkk...jasamu ayg kenang selaluuuu...

Pasni sesi mengemas brg2 kat dapur lakk...adoiii..bile la nak siap ngemasnyeee..huhuu....


Table top yg konkrit tu dah lame siapnyee..tp telopong gitu jek xde pintu..hihii..rini dah siap pasangg..senang ckit ati niii....asik tetangguh jek..asal sabtu ahad jek kuarr..g knduri la..balik kg laa..g sini laa..sane la...mcm2 laaa...cuti sabtu ahad lps pon g jenjalan carik pasu bungeee...ngeh3...
bak kate mak haku umh xde seri klu xde pokok bungeee...adoiii..macam2 mak haku niiii...dan yg bestnye pokok2 bunge mak haku kat kg tu, haku dah bwk balik ke umh..mak haku dah siap semaikan dlm polybag..tinggal nak tanam dalam pasu jekk...wahh untungnye hakuuu...skrg pokok bunge tu masih segar bugar dlm polybag kat depan umh...mgu depan kot baru nak transfer dlm pasuu baruuu....


Nilah gmbo sebelumnyeee...walaupon lom siap sepenuhnye, tp haku dah pakai ponn..almaklumla xkan nak mkn luor ari2 kannn...


p/s : mlm ni dah leh kemas mgemas brg2 kat dapurr..clearkan ape yg patutt...




2 comments:

Hazzura said...

cun arrrr...jelos i...huhu..

elyza said...

Huhuu..tenkiu mun..rambang mate nak pilih..last2 yg ni bekenannyee..